Podcastit lenkkien pelastus

Heippa,

Kevätaurinko ihanasti paistelee ikkunoista sisään tätä kirjoitellessa. Monet ovat jo ihan loppu, kun vielä sataa lunta. Itsellä kevät on tullut jotenkin ihan vahingossa. Aika mennyt tyttäreni Marian kanssa. Sairastettiin tuossa yli kolme viikkoa. Nyt onkin ihanaa, kun pääsee tuonne kevät säihin ulkoilemaan. Tänäänkin on tarkoitus mennä useammaksi tunniksi vaunuttelemaan. Monet hankkivat koiran lenkkikaveriksi, mutta kyllä tuo vauva käy motivaattorina myös. Vauvat, kun nukkuu parhaiten ulkona.

forest-path-trees-6037

Vaunuttelu on minun omaa aikaa. Olen hurahtanutkin kuuntelemaan podcastejä vaunutellessani. Ensin kuulokkeiden päähän laitto hävetti minua. Näyttäähän se vähän hassulta, kun ihmiset kulkevat kuulokkeet päässä joka paikkaan. Sen kynnyksen ylitettyäni, on podcastien kuuntelu pelastanut minun lenkkeilyt. Olen kyllä vielä melko noviisi niiden kuuntelussa. Tuntuu, että on niin miljoona alustaa, mistä niitä voi kuunnella.

Tällä hetkellä suosikki podcastini on ihan ehdottomasti Monna treenaa – blogin Monnan ja hänen miehensä Tuukan Rakkautta ja Kaaosta -podcast. Voisin kuunnella heidän jutustelua vaikka koko päivän. Tykkään siitä, että he puhuvat vakavista asioista, mutta osaavat samassa heittää läppää. Miehelläni ja minulla on myös samanlainen huumori ja tuntuukin, että voin samaistua heidän juttuihin hyvin vahvasti. Oma kasvatusmetodini on myös lähellä heidän. Monna kuuluu ehdottomasti suosikkibloggareihini ja niihin ihmisiin kenen Insta Liven jaksan aina katsoa alusta loppuun. Hän on vaan niin superpositiivinen ihminen, vaikka hän myös rohkeasti näyttää niitä huonoja päiviä ja väsymyksen hetkiä. Hän vaikuttaa aidolta.

Nyt olen alkanut löytämään myös työelämään liittyviä podcasteja. Ne ovat mukavasti virittäneet ajatusmaailmaani takaisin työkuvioihin. Ei sillä, en koe koskaan päässeeni kokonaan eroon työelämästä näiden kuukausien aikana. Olen kuitenkin ihminen, jolle työ on tärkeä ja niin iso osa itseäni, ettei mikään sitä korvaa.

app-application-business-1437863

Kaipaisinkin teiltä nyt hyviä podcast suosituksia? Mitä kuuntelette ja miksi?

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.