Mitä minulle kuuluu juuri nyt?

autumn-autumn-colours-autumn-leaves-355302

 

Hei,

Olen elossa. En tiedä mitä tapahtui, mutta blogini jäi unholaan arjen jyrättyä päälle. Nyt olen päättänyt aloittaa bloggaamisen ihan säännöllisesti. Päivitän tämän blogin lisäksi kahta muutakin blogia. Niistä lisää tuonnempana ja suorat linkit löytyy blogini etusivulta.

Mitä minulle kuuluu juuri nyt? Kirjoitin artikkelissa Lähitulevaisuuden Unelmani kaksi vuotta sitten unelmistani. Niistä ensimmäisenä oli perheenlisäys. Nyt voin ilokseni kertoa teille, että vieressäni tuhisee pieni pippurinen prinsessa! Meitä on siis siunattu mitä suurimmalla lahjalla, me olemme nyt kolmihenkinen perhe! Vauvantuoksuinen arki on siis saapunut kaksioomme. Tästä on päästy nauttimaan vasta vajaa kolme viikkoa eli erittäin tuore uutinen. En halua kuitenkaan tässä blogissa keskittyä vain vauvajuttuihin vaan jatkaa samalla lifestyle teemalla. Näin ollen päätin perustaa oman blogin vauva-aiheille: LynxBaby Jos siis vauva-arki kiinnostaa klikkaa ja pistä seurantaan.

Toinen unelmistani oli löytää miehelleni ns. normaaliaikainen työ. Tämäkin haave on toteutunut. Hän on nyt vuoden verran ollut oman alan toimistohommissa. Tämä on ollut ihanaa aikaa. Stressitasot on laskenut ja arki tuntuu niin paljon paremmalta, kun toinen on iltaisin kotona seurana. Varsinkin nyt pikkuisen kanssa on ihanaa, kun illat ovat perheaikaa.

Oma asunto on vielä listalla. Olemme kyllä varanneet jo yhden asunnon, mutta pitkän harkinann jälkeen olemme alkaneet pohtimaan siitä luopumista. Mieli tekee kovasti pois pääkaupunkiseudun hulinasta. Olen valmis kulkemaan töihin pk-seudulle kauempaakin. Koti on niin tärkeä asia minulle, että unelmakodin löytäminen kauempaa ei haittaa. Junalla matkustamista tuli viime vuonna harrastettua, kun olen vuoden verran vetänyt kauppatieteiden opiskelijoille opintopiirejä ja ”luentoja”. Junassa oli helppo tehdä aamuisin töitä ja hyödyntää tunnin matkustusaika. Siksi olenkin pohtinut, että se ei olisi mitenkään paha asia. Toisaalta nyt ollaan kotona ainakin ensi kesään. Kuinka pitkiä teidän työmatkat ovat?

Unelmavartalo on myös vielä hakusessa, mutta siihen aion panostaa tässä vauva-arjessa. Jahka saadaan lupa alkaa ulkoilemaan pikkuisen kanssa aloitetaan säännölliset ulkoilut ja syömistä ollaan jo korjattu. Kunnioitan vartaloani kuitenkin aivan erilailla nyt, kun se on kasvattanut ja synnyttänyt tuon pienen prinsessan. Otan maltilla ja pitkäjänteisyydellä tämän unelmavartalon rakentamisen, mutta nyt se toteutetaan. Vinkkejä otetaan vastaan!

Oman paikan löytäminen on myös vielä hakusessa, mutta olen tajunnut, että se taitaa olla loppuelämän. Eikö näin? Ihminen kehittyy koko ajan ja näin ollen se oma paikkakin muuttuu. Juuri nyt oma paikkani on äidin roolissa. Tämä on se elämäni suurin unelma ja olen ylpeä itsestäni kuinka olen osannut nauttia näistä kolmesta viikosta täysin rinnoin. En kuitenkaan aio hukkua pelkkien kakkavaippojen maailmaan, vaan aion edelleen keskittyä samoihin asioihin joista olen ennenkin kiinnostunut: sisustamiseen, hyvinvointiin, työelämän ilmiöihin, ruuanlaitto, leivonta ja penkkiurheilu. Näiden teemojen ympärillä tässäkin blogissa tulen pyörimään. Hyppää siis mukaan, jos mikään näistä kiinnostaa sinua!

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.