Parasta elämässä juuri nyt

Heissan,

Syksy on hyvää aikaa rauhoittua ja olla kiitollinen elämästään. Janni Hussin inspiroimani ajattelin jakaa kanssanne, mistä olen itse juuri nyt erittäin kiitollinen.

sunset-summer-beauty-golden-hour

1 Parisuhde

Olen todellakin löytänyt itselleni täydellisen kumppanin. Arki rullaa ja yhteinen aika on aina eräänlaista juhlaa. Olipa imelää, mutta niin totta. Siis älkää ymmärtäkö väärin, kyllä turhautumisen hetkiä on (ja usein), mutta naurua ja syviä keskusteluja riittää. Viisaus on vaan niin seksikästä!

Olen ollut aina todella ronkeli miesten suhteen. Onhan matkan varrelle sattunut sammakoita, mutta en ole todellakaan jokaisen yrittäjän kaulaan kapsahtanut. Nykyisen aviomiehen kohdalla tiesin välittömästi. Hänen kanssaan oli heti todella turvallista. Pilkettä ja fyysistä vetovoimaa riitti (ja riittää) ja jututkin luisti heti samalla aaltopituudella. Täydellinen ensi kohtaaminen siis.

Nyt on takana yhteisiä vuosia jo yli seitsemän. Niistä reilu kolme vuotta naimisissa ja jokainen päivä on edellistä parempi. Kasvamme yhdessä edelleen, mutta kasvamme myös yhteen. Vielä, kun täydellinen parisuhteemme saisi kruunan ja saisimme perheenlisäystä!

couple-love-romantic-silhouette

 

2 Perhe

Aviomieheni on perhettäni, mutta tässä yhteydessä tarkoitan laajemmin myös lapsuuden perhettäni mukaanlukien vanhempani, veljeni vaimoineen sekä tädit, sedät, serkut ja isovanhemmat. Minua on siunattu mitä ihanimmilla vanhemmilla, mahtavalla veljellä, ihanalla kälyllä sekä mahtavalla suvulla.

Tiedän näiden kaikkien olevan aina olemassa minua varten, jos heitä tarvitsen. Ilman perhettä en pärjäisi. Veljeni kanssa emme näe kovin usein tai soittele, mutta silti pidämme aina yhtä. Hän tulee aina pitämään puoliani, eikä koskaan hylkää minua. Hänen ansiostaan olen poikatyttö, joka ymmärtää urheilusta ja autoista lähes kaiken. Hän on opettanut minua pitämään puoliani, mutta myös jakamaan. Hän on opettanut minut ymmärtämään miehiä sekä ymmärtämään, että unelmistaan kannattaa pitää kiinni. Kiitos veljeni siitä, että olet veljeni!

Vanhempani ovat vaikuttaneet minuun ja elämääni kaikkein eniten. Ilman heitä en olisi se kuka olen. En tiedä voinko koskaan kiittää heitä tarpeeksi kaikesta mitä he ovat eteeni tehneet. Tekevät edelleen. Äiti jaksaa aina kuunnella murheitani ja tukea päätöksiäni. Hän neuvoo (välillä vaikken haluaisi),  opettaa ja jakaa tietämystään minulle.  Haluan olla tulevaisuudessa yhtä hyvä äiti kuin omani on. Äidilläni on maailman isoin sydän ja lempein luonne. Isäni on yksi suurimmista esikuvistani. Hänen itseluottamuksensa, liiketalousosaamisensa, mutta mitä lempein sydän on kombo jota ihannoin.  Hän on luonut huikean uran ja ollut samaan aikaan mahtava ja kannustava isä. Hän ei ole ehkä aina ollut läsnä jokaisessa arjen tilanteessa, mutta aina hän ollut ajantasalla miten meillä lapsilla menee. Olen todella kiitollinen vanhemmistani ja siitä, että olen saanut syntyä juuri meidän perheeseen!

3 Ystävät

Jos parisuhteeni ja perheeni ovat mahtavia, en tiedä millä sanalla kuvaisin ystäviäni. En tiedä mitä olen tehnyt elämässäni oikein saadakseni ympärilleni niin mahtavia ihmisiä. Arki kuljettaa meitä usein erilleen ja välimatkat aiheuttavat pidempiä taukoja yhteydenpidossa, mutta en koskaan epäile etteivätkö he olisi silti aina olemassa minua varten. Ystäväni jos ketkä tuntevat minut. Heille olen uskaltanut näyttää itseni paljaana. Silti he ovat siinä. Aina kun nähdään, se energia ja onnen määrä mikä siitä tulee on ihan käsittämätöntä!

Voisin kirjoittaa ystävistäni romaanin, mutta kaikki me tiedämme mitä ystävät meille merkkaavat. Haluankin sanoa heille vain KIITOS ❤

girls-women-happy-sexy-53364

4 Uudet mahdollisuudet

Syksy on usein uusien tuulien aikaa. Ainakin minulle. Tänä syksynä minulle on auennut ihana mahdollisuus päästä tukemaan avoimen yliopiston kauppatieteiden opiskelijoita. Vedän heille koko vuoden tuutortapaamisia. Tapaamisissa on tarkoitus tukea opinnoissa, auttaa oppimaan sekä tietenkin jakaa omaa osaamistaan myös. Olen jo tutustunut mahtaviin ihmisiin, päässyt omalle mukavuusalueelleni ja täten saanut vahvistuksen siitä, että haluaisin tulevaisuudessa päästä kouluttamaan ja coachaamaan ihmisiä.

Syksy on tuonut toisenkin ihanan yllätyksen. Miehenihän on ennen ollut töissä kaikki arki-illat ja alkuyöt. Emme siis nähneet viikolla. Nyt kuitenkin hän on kolme päivää viikossa ns. normaali aikaisissa töissä. Meillä on neljän vuoden jälkeen yhteiset arki-illat! Tämä jos mikä tuntuu lottovoitolta!! Niin arkista, mutta vaikuttaa omaan jaksamiseen ihan huomasti. Asiat aina järjestyy…lopulta!

pexels-photo-277017

5 Unelmointi

Elämän mahtavin asia on mahdollisuus unelmointiin!
Itse unelmoin päivittäin. Maalailen haavekuvia ja mietin miten ne voisin saavuttaa. Ostin keväällä itselleni Sanna Wikströmin Unelmakarttakirjan. En ole vielä päässyt tutustumaan kirjaa sen enempää, mutta ideana on kerätä kirjaan asioita, joiden avulla luoda kirjasta itselleen voimakirjan. Minun pitääkin lisätä To Do -listaani oman voimakirjan rakentaminen. Oletteko mukana?

sunset-summer-golden-hour-paul-filitchkin

 

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.