The 52 lists project – week 1

Hei,

Kerroin aiemmassa postauksessani (tästä), että olen hankkinut kirjan The 52 lists project. Kirjan ideana on vuoden jokaisena viikkona tehdä lista annetusta aiheesta. Kirja on täydellinen tällaiselle listoja rakastavalle ihmisille! Lupasin samaisessa kirjoituksessani jakaa listojani täällä. Olen viikoissa jäljessä, joten aion tehdä useamman postauksen yhden viikon aikana, jotta saan menetetyt viikot kiinni.

week-1_52-lists-project_villa-lynx

Ajattelin näin perjantain kunniaksi jakaa ensimmäisen viikon listani. Aiheena oli kirjoittaa lista tämän vuoden tavoitteista ja unelmista. Listani on pysynyt melko samanlaisena kuin viime syksynä tekemäni vastaavanlainen (tästä). Tämän hetkiset unelmani ja tavoitteeni ovat:

 1. Vauva
  Keskenmenon jälkeen olemme hartaasti odottanut uutta raskautta. Sitä ei ole vielä meille siunaantunut. Toivo elää edelleen. Äitiys on ollut unelmani ihan pienestä lapsesta asti.
 2. Oma asunto
  Vuokralla asuminen alkaa riittämään. Haaveissa on oma koti, omistusasunto, paikka, jonka voimme muokata juuri meidän näköiseksi. Olen jo suunnitellut melkein koko sisustuksen tietämättä millaisen asunnon löydämme. Heh.
 3. Liikunnallinen elämä
  Tämä on edelleenkin vain tavoitteena. En vieläkään ole saanut liikunnasta säännöllistä osaa elämästäni. Tänä vuonna se rakennetaan hitaasti, mutta varmasti.
 4. Uusi harrastus
  Uuden harrastuksen, mahdollisesti urheilun, kautta saisin elämääni enemmän iloa ja uusia ihmisiä. Haaveilen jenkkifutiksen aloittamisesta. Amerikkalaisen jalkapallon joukkueeseen mahtuu kaiken kokoiset ja ikäiset naiset. Peli on ihanasti strateginen ja jokaisella on tärkeä rooli.
 5. Terve keho
  Keho, joka voi hyvin ja on täynnä energiaa. Ei sairastelua tai muita esteitä elämälle. Hyvä alusta uudelle elämälle.
 6. Aviomiehelle oman alan työ
  Plakkarissa on tutkintopaperit. Seuraavaksi talouspuolen työpaikka.
 7. Lomareissu Karibialle
  Häämatka jäi tekemättä häiden jälkeen. Pääsisimmeköhän tämän vuoden puolella vihdoin sinne Karibialle? Ainakin jos varaisimme matkan.
 8. Uusia ystäviä
  Minulla on ihania ystäviä, mutta mukaan mahtuisi muutama lisää
 9. Itsevarmuus
  Vieläkin kipuilen itsevarmuuteni kanssa. Erityisesti työelämässä, mutta myös ulkonäköni takia yksityiselämässä. Haluaisin päästä eroon huonosta itsevarmuudesta.
 10. Blogista sivutyö
  Rakastan kirjoittamista ja itseni ilmaisemista tekstillä ja kuvilla. Minulla ei ole ollut voimavaroja uhrata blogiini niin paljon aikaa kuin oisin halunnut ja siksi se ei ole täysin sellainen kuin haaveissani. Tähän haluan muutoksen. Erityisesti valokuvausta ja kuvien muokkausta haluaisin opetella.
 11. Hyvinvointialan koulutus
  Minua kiinnostavat hyvinvointiasiat. Erityisen kiinnostunut olen ihmisten hyvinvoinnin kehittämisen vaikutuksesta työssäjaksamiseen. Haluaisinkin suorittaa Mindfullnessiin tai vastaavan liittyvän koulutuksen
 12. Parempi taloudellinen tilanne
  Unelmana olisi taloustilanne, joka ei heti romahtaisi yllättävien menojen kohdalle sattuessa. Säästöjä edelleen kerrytetään, jotta saadaan asunto ostettua.

Tällaisen listan kirjoitin vuoden ensimmäisellä viikolla. Saa nähdä kuinka se muuttuu ja täydentyy vuoden mittaan. Mitä teidän listaanne kuuluisi?

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.