Keittiön kaapit uusiksi

Heissan,

Ei alkanut tämä aamu ihan suunnitelmien mukaan. Unenpöppörössä, vielä unihiekkaa silmissä kaadoin puurohiutaleet lautasella, maidot päälle ja mikroon. Valmistumisen jälkeen raejuustot ja mehukeitto sekaan. Ja eikun nauttimaan. Vajaa puolet syötyäni aloin ihmettelemään, että mitä ihmeen mustia pisteitä puuroni on täynnä. Kävelin purkille, jossa pidän hiutaleita. Avasin kannen ja samassa huomasin, että siellä liikkuu jotain. APUA!

Lopulta selvisi purkissa kuhisevan vähän enemmän ja näin myös kilon säkissä missä puurohiutaleita oli lisää. YÖK! Nyt sitten pitää koko kuivakaapin sisältö heittää roskiin. Onneksi osa on tiiviissä lasipurkeissa ja ne näyttää säilyneen. Katsoin jo, että I keassa näytti olevan hyvin käytännöllinen sarja kuivakaappiin TILLSLUTA . Onko jollain jo kokemusta tästä sarjasta?

20161_cesr03a_tillsluta_pe417956-1

Silmiini osui Googlettaessani ko.sarjaa, että  Home via Lauran Laura oli samaan sarjaan ihastanut ja oli laittanut kuivakaapit kuosiin. Näin suunnittelen nyt itsekin tekeväni. Googlailin ja selvisi, että kaappi pitäisi pitää ihan tyhjänä pari viikkoa, jolloin voidaan varmistaa, että kaikki munat yms. tulee tuhottua.  Hui, mua niin ällöttää kaikki ötökät. Miksi pitikin mun keitiöön tällaiset tulla. Ovat kyllä kai aika yleisiä ja nyt näyttää siltä, että ovat tulleet puurohiutalesäkin mukana.

Olen suunnitellut meneväni IKEAan viikonloppuna ja ostan sieltä kaikenkokoisia Tillsluta laatikoita. Ei enää yhtäkään avoinna olevaa pakettia tai muutakaan mahdollisuutta häröille tai muillekaan ötököille eksyä mun keittiöön.

tillsluta-dry-food-jar-with-lid-white__0278355_pe417962_s4

Olen nyt tyhjentänyt kaapista kaikki avonaiset ja muut mahdolliset ”saastuneet” yksilöt, imuroinut kaapin ja seuraavaksi kokeilen etikalla tappaa viimeisetkin. Onko kenelläkään mitään muita hyviä kikkoja? Haluan näistä Häröistä mahdollisimman äkkiä eroon ja lopullisesti!!

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.