01/17 Book of the month: JHT -Musta lammas

Hei,

Olen päättänyt tänä vuonna panostaa paljon lukemiseen. Keskityn erityisesti liike-elämän kirjoihin, itsensä kehittämiseen keskittyneisiin kirjoihin sekä ihailemieni ihmisten elämänkertoihin ja teoksiin. Olen suunnitellut, myös esitteleväni lukemani kirjat täällä bloginkin puolella. Kerron mielipiteeni ja mitä minulle jäi päällimmäisenä kirjoista mieleen.

jht

Tammikuun kirjana esittelen Joulupukilta saamani JHT:n. Jare Henrik Tiihonen. Tunnettu myös nimellä Cheek. Teos on tunteita herättävä, enkä oikein tiedä mistä lähtisin purkamaan. Kuten kirjan takakannessa sanotaan: kaikki tuntee Cheekin, mutta kukaan ei tunne Jarea. Se käy kirjaa lukiessa selväksi. Osan hänen historiastaan olen kuullut aikaisemminkin, mutta silti oli mahtavaa lukea hänen lapsuudestaan ja nuoruudestaan. Parasta on se, että Jare on hyvin saman ikäinen kuin itsekin, joten pystin samaistumaan moniin asioihin siltä ajalta. Kaikkeen paitsi rähinöintiin ja kaupungilla hillumiseen.

Minulla on vahva mielikuva siitä, että Cheek on tinkimätön perfektionisti, joka tietää mitä haluaa ja on valmis venymään toteuttaakseen visionsa. Ihailen häntä siinä. Haluaisin itsekin olla yhtä tinkimätön. Tavallaan olenkin.

Kirjassa mielestäni korostui vahvasti se, että Jare miettii ihan koko ajan mitä hänestä ajatellaan, kun hän tekee näin tai näin. Ihmisten negatiiviset mielipiteet Jaren tekemiseen korostuu hänen mielessään. Koin jopa hänen ottavan niistä liikaa stressiä. Koskaan ei voi kaikkia miellyttää ja totuus on, että tykkääjiä on paljon enemmän kuin vihaajia. Eihän hänen levyt, konsertit ja kirja myisi muuten niin hyvin.

Suosittelen kirjaa lämpimästi. Jos vain olisin voinut, olisin lukenut reilut 400 sivua melkein kerta istumalta. Teos on hyvää luettavaa nyky nuorille, kuinka opiskelut kannattaa vaikkei ystävät opiskelijaskaan ja kova työ palkitaan.

Onko muita mielipiteitä?

 

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.