Hämmentävä päivä

Huomenta kaikille,

Samalla, kun kirjoitan tätä katson suoraa lähetystä Donald Trumpin puhetta julistautumisesta Yhdysvaltojen Presidentiksi. Hänen puheensa on melko rauhallinen ja asiallinen. Hämmentävää. Minä, kuten useammat muutkin ovat, pelännyt mitä tapahtuu, jos Trumpista tulee presidentti. Pahin kävi toteen. Ei sillä, jotain sellaistahan hänessä on mitä emme ole muualla maailmassa nähneet.

Onko teillä jotain ajatuksia Trumpin presidenttiydestä?

Hämmentävää, Trump käänsi kelkkansa täysin puheessaan. Yhdysvallat tulee jatkossakin tekemään yhteistyötä kaikkien maiden kanssa. Hän on tosiaan kääntänyt jo kelkkansa. Ehkä kaikki olikin vain vaalipuhetta ja ymmärrystä siitä, että Jenkeissä kaivataan muutosta. Sitä hän on puheillaan luvannut. Aika näyttää mitä tulee tapahtumaan.

 

waving-american-flag-clip-art-animated-7-g4zaot-clipart

 

Yhdysvaltojen vaalituloksen lisäksi päivän sää on hämmentävä. Meillä on täällä Espoossa lunta näin marraskuun alussa jo runsas määrä ja lisää tulee tiuhaan tahtiin. Onhan sitä ennenkin lunta ollut marraskuussa, mutta jotenkin todella hämmentävää tämä ilma on. Tuntuu, että ensin oli todella pitkä ja kaunis syksy ja sitten tuli kuin sormia napsauttamalla talvi. Ja kunnon talvi on tullutkin. Säälin niitä, joilla on vielä talvirenkaat hankkimatta ja näin ollen vaihtamatta. Eilen töissä kuulin ainakin yhdestä kollegasta, joka oli liikkeellä vielä kesärenkailla. Huh huh.

Onhan teillä kaikilla jo talvirenkaat?

img_0132

Hämmentävää oli aamulla lukea uuden julkisparin erosta. En tiedä miksi nämä aina hämmentävät minua? Varmaan siksi, kun ei ole konkreettista ymmärrystä mitä näissä parisuhteissa kulissien takana tapahtuu. Toinen syy on se, että olen aina surullinen, kun ihmiset päätyvät eroon. Ei sillä, huonossa parisuhteessa ei saa olla, mutta onhan se aina surullista, kun rakkaus katoaa. Onneksi iloa toi Ensitreffit alttarilla pari Samuel ja Tiina. He vaikuttavat onnelliselta. Nyt vielä kuusi kuukautta myöhemminkin.

sunset-hands-love-woman

Hämmennystä lisää oma väsymys tai olotila, että nyt ollaan tien päässä tiettyjen elämän osa-alueiden kanssa. Ei tarvi pelätä, meidän kohdalla ei puhuta parisuhteesta. Olemme onnellisia. Muut osa-alueet varmaan ovat muuttumassa. Niistä myöhemmin lisää. Nyt juon kupin teetä ja yritän keskittyä toisiin töihin hämmennyksestäni huolimatta.

Tunnelmallista keskiviikkoa kaikille!

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.