Buzzaus: Garnier Moisture Bomb

Heippa,

Pieni hetki on vierähtänyt siitä, kun olen viimeksi päässyt mukaan Buzzaukseen. Lyhyt kertaus niille joille buzzaus on uusi juttu. Kuulun Buzzador yrityksen jäseniin. Jäsenillä on mahdollisuus ottaa osaa kampanjoihin. Kampanjat ovat pääsääntöisesti ilmaisia ja kampanjatuotteet lähetetään mukaan päässeille kotiin.  Kampanjassa mukana olevilla on velvollisuus testata tuotteita, jakaa mahdollisia näytteitä mahdollisimman monelle sekä jakaa mielipiteitään sosiaalisessa mediassa. Olen ollut itse mukana parisen vuotta ja olen ollut yhteensä mukana varmaan 4 kampanjassa. Viimeksi kokeilin Teho Sportin uusia proteiinipatukoita. Loistava kampanja, koska patukat jäivät osaksi ruokavaliotani. Ilman kampanjaa en olisi koskaan uskaltanut niitä maistaa.

buzzador_paketti

Tällä kertaa pääsin otsikonkin mukaisesti buzzaamaan Garnierin uusia Moisture Bomb -kangasnaamioita. Naamion ideana on tuoda kosteutta ja elinvoimaa iholle. Vain 15 minuutissa iho saa kaipaamaansa kosteutta. Naamio levitetään puhtaalle iholle. Kangasnaamio asettuu iholle mukavasti, joten vaikutusaikana voi tehdä asioita normaalisti. Vaikutusajan jälkeen naamio poistetaan kasvoilta kevyesti pyöritellen tai pumpulilla.

buzzador_garnier

Olen melko herkkäihoinen ja siksi pelkään uusien ihonhoitotuotteiden kokeilua. Viime perjantaina rankan työviikon jälkeen päätin, että nyt kaipaan hemmottelua. Pesin meikit pois ja asetin naamion kasvoilleni. Taustalle  rentouttavaa musiikkia ja silmät kiinni. Aah, rentouduin niin tyystin, että unohdin ottaa tästä hetkestä kuvan.

garnier_moisture-bomb

Huomasin naamion poistettuani, että ihoni oli kimmoisampi ja energisempi. Minulla on myös herkästi pintakuivuutta ja näin syksyn kylmien ilmojen saapuessa on iho alkanut kiristää. Se tunne oli pois.

Suosittelen siis lämmöllä tuotetta. Helppo käyttää ja toimii.

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9
 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.