15 onnellisuuden lähdettä

Heippa,

Mikä syksyssä on? Kun illat pimenee tahti töissä kiihtyy. Johtuuko se siitä, että ihmisillä ei ole enää yhtä kiire töistä kotiin, niin painetaan pitkää päivää. Itselläkin työviikko on alkanut kahdella yli 10h työpäivällä. Eihän tuo tietenkään mitään ole, mutta huomaan pään olevan ihan jumissa. Suurin syy on se, että tuo aika menee kysymyksiin ja muiden huoliin vastatessa. Ammatinvalintakysymys. Ei voi muuta sanoa. Pidän muiden auttamisesta, mutta joskus kaipaisin, että kloonaus olisi mahdollista. Voisin jakaa itseni moneen tehtävään.

sunrise_may

Tässä työstressin pyörteissä olen miettinyt paljon onnellisuutta. Viime keväänä ja nyt kesällä sattuneista syistä menetin iloisuuteni. Huonot elämäntavat ja liikunnan puuttuminen ovat vähentäneet onnellisuuttani. Elämäni on kaikinpuolin onnellista, mutta en ole oma iloinen itseni ollut enää vähään aikaan. Haluan muuttaa sen asian. Päätin tehdä listan mitkä asiat tuottavat minulle tällä hetkllä eniten onnea.

 1. Nukkuminen
  Pimeyden lisääntyessä keho kaipaa enemmän unta ja lepoa. Myös stressitilanteissa paras palautumiskeino on nukkua hyvin ja pitkään.
 2. Nauraminen
  Hieman itsestäänselvyys, mutta onko mikään niin oloa piristävää kuin oikein kunnon naurut? Nauramme aviomieheni kanssa todella paljon ja se onkin tärkeä osa onnellista avioliittoamme.
  Rakastan ystävien kanssa nauramista myös, mutta kaikkein onnellisimmaksi tulen, kun saan vieraan ihmisen nauramaan tyhmillä jutuillani.
 3. Kaurapuuro
  Olen huomannut, että niinä päivinä, kun koen eniten onnea olen aloittanut päiväni Nallen ruis-kaurapuurolla. Nam. Tästä en suostu luopumaan enää koskaan.
 4. Greippimehu
  Sama juttu kuin kaurapuuron kanssa. Päivä ei lähde liikkeelle ilman lasillista Puren verigreippimehua
 5. Rakkaus
  Ei varmaan tarvi sen enempää avata?
 6. Perhe
  Pelkkä ajatuskin perheestäni saa minut hymyilemään. Välillä kiskotaan harmaita hiuksia heidän kanssaan, mutta ilman heidän tukeaan, en jaksaisi.
 7. Ystävät
  Puhelut ystävien kanssa on vaan niin parasta. Kaikki tuntuu hyvältä. Tuntuu kuin myrskypilvet siirtyisivät sivuun ja aurinko alkaa paistamaan. Lämmin kiitos siis ystäville ja muille läheisille siitä, että kuulutte elämääni!
 8. Terveys
  Hieman kliseinen vastaus. Olen kuitenkin joka päivä onnellinen, että saan olla vielä terve. En ole kohdellut kehoani parhaimmalla mahdollisella tavalla, ja olenkin onnellinen ettei se ole vielä pettänyt.
 9. Koti
  Olen pesänrakentaja. Olen rakentanut kodistani itselleni turvasataman. Paikan, jossa minun ja läheisteni on hyvä olla. Tykkään sisustamisesta ja odotankin oikeasti oman kodin sisustamista. Vuokra-asunnossa on aika paljon rajoitteita.
 10. Luonto
  Varsinkin tänä syksynä olen nauttinut luonnosta erityisen paljon. Aurinkoinen ja raikas syyspäivä kaikkine väreineen on jotain todella uskomatonta. Sen oikein tuntee kuinka stressi häviää jokaisen uloshengityksen myötä.
 11. Kynttilät
  Kynttilänvalo tuo minulle hymyn huulille. Romantikko kun olen. En ole vielä sisäistänyt täysin tätä syksyä, koska en ole kaivanut kynttilöitäni kaapeista. Pitää tehdä se viikonloppuna
 12. Muhkea peitto
  Se hetki, kun aamulla kello soi, painat torkkua ja saatkin vielä hetkeksi kääriytyä muhkean peiton syleilyyn. Parasta.
 13. Hyvä ruoka
  Hyvä ruoka, parempi mieli.
 14. Musiikki
  Hyvä musiikki saa aina hyvälle tuulelle. Musiikin voima on käsittämätön. Ainakin omalla kohdalla.
 15. Valo
  Aurinko. Tunnelmavalot. Kynttilät.

Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Olen kuitenkin lähtökohtaisesti onnellinen ihan kaikesta elämässäni. Kaikella on oma tarkoituksensa.

d317f12ee48146f03e4d5f8edd19e125
Mistä sinun onnellisuus koostuu tällä hetkellä?

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.