Olenko maailman ainut omena-allergikko?!

Hei,

Turhautuneen shoppailijan purkaus tulossa. Otsikko jo kertoo kaiken. Olenko tosiaan ainut maailmassa, joka on allerginen omenalle?
Omenaa on joka paikassa. Erityisesti näin syksyllä kaikki ruokaohjeet ovat omenaisia. Ruokaohjeet vielä kestän, mutta en sitä, että kaikki kaupan smoothiet ja mehut ovat omenapohjaisia. Nuorempana vielä enemmän ärsytti se, että kaikki alkoholijuomat paitsi oluet sisältää omenaviiniä. Myös parhaat skumpat.

 

Tänään viimeksi väsyneenä löysin uuden smoothien ja ajattelin napata sen huomiseksi matkaevääksi linja-autoon. No mitäs aineosaluettolassa taas komeilee: OMENA. Kyseessä oli Mango-smoothie. Etiketissä luki englanniksi pure Mango. No eipä ollut vain Mangoa.

Smoothies.jpg
Anteeksi tämä agressiivinen purkautuminen. Olen vain väsynyt siihen, että omenaa on ihan kaikkialla. Viimeisen kuukauden olen kärsinyt seurauksista, että olen syönyt ravintolassa jotain missä on omenaa. Jeij. Silmä näyttää siltä, että joku on vetässyt minua turpaan oikein kunnolla ja ala huuli on kaksinkertainen. Ei kaunis näky ja töissä pitää käydä.

apple-tree

Syksy on pahinta aikaa omena-allergikolle. Himoitsen äitini tekemää omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta. Tai ihaninta olisi napata mehukas omena välipalaksi. Vanhempieni omenapuut ovat täynnä mitä mehukkaimpia kotimaisia omenoita. Ja entäs omista omenoista puristettu mehu. Nam, mikään ei ole niin hyvää! Kuola valuu suupielestä jo.

Onko teillä muilla allergioita, jotka aiheuttavat aina välillä harmaita hiuksia?
http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

P.S.  Ja siis ymmärrän täysin, että tuskani on aika pientä. Monilla on hengenvaarallisia allergioita. Pähkinääkin on melkein missä vaan. Ymmärrän tuskan. Kunhan kauppareissun jälkeen koin turhautumista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.