Vihdoin lomalla

Heippa,

Täälläkin on vihdoin alkanut kesäloma! Kyllä sitä ehdittiin jo odottamaankin. Eilen lopetin työnteon jo hyvissä ajoin, kun viimeinenkin tehtävä oli hoidettu. Kyllä on nyt jo rentoutunut ja nollattu olo vaikka takana vasta ensimmäinen päivä lomaa. Päivä on mennyt nopeasti. Aamupäivällä käytiin hoitamassa muutamia shoppailuja lomareissua varten. Mies meni vielä tänään töihin, joten ilta on mennyt ystäville soittaessa, kotia siivotessa ja tuli sitä pienet päikkäritkin nukuttua.

Nyt tulin parvekkeelle nauttimaan kauniista kesäillasta kynttilänvaloon ja odotan rakasta kotiin viimeisestä työvuorosta seuraavaan 3,5 vkoon! Ihan mahtavaa saada olla yhdessä niin kauan. Nopeastihan se aika menee ja meillä on jo loma täynnä suunnitelmia. Ei paljoa kotona olla. Pyykkiä pitää välillä käydä pesemässä, mutta muuren reissun päällä. Kerran vuodessahan sitä saa vain monta viikkoa putkeen mennä ilman työn asettamia aikatauluja.


Nauttikaahan kaikki kesästä, vaikka sataisikin. Kesän aikana koettuja iloja on sitten kiva muistella, kun sataa räntää ja masentaa.

Haluan myöskin toivottaa kaikille ihanaa naisten viikkoa!


-Johanna-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.