Synttärifiilistelyjä

Heippa,

Viikonloppuna tuli jälleen yksi vuosi täyteen tällä maapallolla tallailua. Ikää alkaa olla niin paljon ettei mitään kunnon juhlia enää halua järjestää. Toivoin mieheltäni lahjaksi tavaran sijaan laatuaikaa yhdessä. Sitä sainkin. Ja kyllä mä sain lahjankin. Postaamani ihanan kukkakimpun. Kimppu kaunistaa kotiamme edelleen ja saa hymyn huulille. 


Synttäriaamu alkoi rauhallisesti. Sain aamupalaksi paljon haleja ja pusuja. Paras aloitus päivälle. Mieheni oli suunnitellut picniciä Suomenlinnaan. Pakkasimme kylmälaukut ja viltin mukaan ja hyppäsimme autoon. Suunnittelimme hakevamme Kauppatorilta ja Kauppahallista eväät mukaan. 

Päästiin Helsinkiin ja ensimmäinen mitä nähtiin oli mieletön määrä ihmisiä, joilla oli hyvä meininki. 


Jäätiin kanssa fiilistelemään hyvää musiikkia ja ihmisten iloa. Lampsittiin hissukseen kauppatorille ja todettiin, että Suomenlinna jää meiltä väliin. Sekä lautalle että laivalle oli ihab mielettömäy jonot. Päätettiin mennä pehmikselle ja fiilistelemään Helsinkiä muuten.

Vein mieheni syömään Friends & Brgrsiin. Hän ei ollut siellä koskaan käynyt ja tyköstyi kyllä heidän hampurilaisiin. Oletteko te käyneet? Mitä mieltä?


Lähdettiin syömisen jälkeen kotiin syömään jälkkäri. Mieheni osti minulle ”synttärikakuksi” Stockmannin Herkusta tuplasuklaamuffinsin. Oli ihan ookoo. Itsetehty olisi ollut kyllä huomattavasti parempaa.


Jälkkärin jälkeen oli pakko päästä uimaan. Lauantaina oli niin mahtava kesäkeli, että oli pakko päästä järveen uimaan. Ei olla kumpikaan parhaassa kesäkunnossa, joten haluttiin mennä uimaan vasta kun muut on lähteneet. Ainakik suurin osa. Päästiin rantaan niin alkoi satamaan. Sade ei meitä haitannut. Loputkin kanssa uimarit katosivat ja me uitiin iloisina sadesäässä. 


Päivä huipentui Saksa-Italia jalkapallopeliin. Vaikkakin suosikkijoukkueeni Italia tippui. Kisakatsomoeväät olivat mitä parhaimmat.


Alimmaisessa kuvassa näkyykin täydellinen synttärilahja vanhemmiltani. Olen aikaisemmassa postauksessani kertonut kuinka hankin ko.valaisimen itselleni 30-vuotislahjaksi, mutta en ole vieläkään raskinut. Nyt sain sen heiltä. Siitä oma postauksensa ja näytän mitä ostin itselleni.


Oli mahtava päivä, jonka kruunasi kiva pieni ukkonen. Pidän ukkosesta, kun en ole yksin kotona. Nyt on onneksi pitkä vuosi, jonka aikana toivottavasti tapahtuu suuria muutoksia.

Nauttikaa auringosta ja toisistanne ❤️

-Johanna-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.