Iloista viikonloppua!

Heippa,

Ihanaa, tänään on perjantai ja ulkona kaunis kesäsää! Nämä kesäpäivät ovat kyllä ihania.

Monilla alkaa loma. Itsellä vielä edessä reilut kaksi viikkoa töitä. Hommia on jonossa pitkä lista, mutta puhti alkaa olemaan poissa.

Onneksi on viikonloppu ja on aikaa ladata akkuja. Viikonlopuksi on luvattu hellettä ja ajattelinkin käydä kokeilemassa Espoon uutta maauimalaa. Pitää mennä aamulla aikaisin, koska paikka on ollut ihan täynnä näin aurinkoisina päivinä.

Tänään oli ihana yllätys odottamassa, kun tulin kotiin. Huomenna on syntymäpäiväni ja mieheni tietää kuinka stressaan uutta vuosilukua. Hän olikin päättänyt yllättää minut vielä ennen kuin täytän vuosia. Kotona odotti todella kaunis kukkakimppu ja kortti kauniilla tekstillä. Piste iin päälle oli jääkaapissa odottava ruoka. 

Tässä välihuomiona niille, jotka eivät tiedä, niin elämme mieheni kanssa viikot eri työsyklissä eli itse teen ns. normaalia työaikaa, mutta mieheni menee joka päivä klo 16 töihin. Hän tulee kotiin puolen yön jälkeen. Viikonloput onneksi saamme olla yhdessä ja ne ovatkin meidän laatuaikaa.


Nauttikaa aurinkoisesta viikonlopusta ja toisistanne! Mä keskityn nyt EM-jalkapalloon ja odotan rakkaani saapumista kotiin, että mekin pääsemme viikonlopun viettoon!

-Johanna-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.