Loma varattu!

Hei,

halusin tulla tänne tuulettamaan. Loma varattu!
Jee, me lähdetään aika tasan kuukauden päästä Kreikkaan Rodoksen Lindokseen. Kuten edellisessä Lomahaaveiluja-postauksessani kerroin haaveilevani all inclusive reissusta, päätimme sellaisen myös varata. Eli ei tarvitse koko viikkona miettiä minne mennä syömään ja saa syödä koska on nälkä. Myöskin voi olla varma, että edessä on viikko terveellistä ruokaa!

LIndos_RodosLindos_2Lindos

Noihin kauniisiin maisemiin päästään 26 päivän päästä. Tästä alkaa tiukka countdown kohti meidän ensimmäistä yhteistä lomamatkaa!

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

* Kuvat: Aurinkomatkat.fi

Yksi vastaus artikkeliiin “Loma varattu!

  1. Älkää varatko hotellia Aurinkomatkoilta ainakaan hotellin kuvien perusteella! Kuvissa oli raikas ja värikäs kaksiohuone, jonka makuuhuoneesta pääsy parvekkelle. Hotellissa meitä odotti valoton (ikkunan koko 30 cmx30 cm) tummanruskealla sisustuksella varustettu makuuhuonehuone, josta ei pääsyä parvekkeelle. Kutsuin sitä luolaksi. Hotellin henkilökunnan kanssa keskuteltuani meille kerrottiin, ettei kuvanmukaisia huoneita edes ole hotellilla kuin yksi ja se oli varattu. Jouduin itse selvittämään asiaa hotellin kanssa, koska opas ei vastannut puheluun tai chattiin kuin vasta vuorokauden vaihtuessa. Heidän mukaansa kaikki on kuitenkin ok, kun oli katto pään päällä??? Ei ikinä enää Aurinkomatkoille! 

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.