Buzzaus: Tehosport – proteiinipatukat

Hei,

Sain kunnian päästä mukaan Tehosport- proteiinipatukoiden buzzaus kampanjaan. Olin asiasta enemmän kuin iloinen. Olen ehtinyt kokeilemaan jos jonkinmoista proteiinipatukkaa. Suurin osa maistuu ihan puulta ja niitä syö vain äärimmäisessä pakkotilanteessa. Lähinnä niiden todella jauhemainen koostumus on häirinnyt minua. Lisänä vielä todella keinotekoinen teollinen maku.

Tehosport patukoita kehuttiin, että niissä on erinomainen maku yms. Paketin saapuessa, olin vielä hieman skeptinen, että näinköhän ovat hyviä. Odottelin tovin ennen ensimmäisen patukan maistamista. Luin ensin muiden buzzaajien kommentteja ja sitten vasta uskalsin syödä välipalaksi Tumma suklaa patukan. Suupieleni kääntyivät hymyyn, koska patukka yllätti minut todella positiivisesti. Maku ja koostumus olivat hyvät. Nämä patukat todellakin korvaavat suklaapatukat!

 


Olen nyt maistanut kaikkia makuja ja suosikkina ovat ehdottomasti tumma suklaa ja hasselpähkinä. Ne ovat koostumukseltaan erilaisia, mutta todella huippuja! Aion jatkossakin kantaa niin treeni- kuin työlaukussani. Täydellinen laturi treenin jälkeen sekä välipala.


Oletteko te jo maistaneet kyseisiä patukoita?
Entä oletteko kuulleet Buzzadorista? Olen nyt ollut mukana buzzadorina kaksi vuotta. Mukana olen ollut varmaan neljässä kampanjassa. Kaikki tuotteet ovat olleet laadukkaita ja niistä on ollut ilo kertoa ystäville ja kollegoille.
Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä mukaan erilaisiin kampanjoihin. Pääasiallisesti kampanjat ovat ilmaisia ja saat postissa kampanjapaketin. Pakettiin kuuluu samaa tuotetta iso määrä, jotta voit jakaa näytteitä ihmisille. Samalla, kun näytteitä voi jakaa pitää tuotteesta kertoa mahdollisimman paljon. Niin naamatusten buzzaten kuin jakamalla mielipiteitään sosiaalisessa mediassa ja esimerkiksi näin blogissä kirjoittamalla arvostelun.
Jos kiinnostuit, rekisteröidy osoitteessa: www.buzzador.fi

Suosittelen sekä Buzzador hommaa, että patukoita kaikille lämpimästi!

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.