Lapland Hotels Tampere -kokemuksia

Heippa,

Wappu on vietetty ja niin on jo Helatorstaikin!
Millaisissa merkeissä teillä muilla meni molemmat pyhät?

Meillä ei ole mitään vappuperinteitä, joten joka vuosi mietitään mitä tänä vappuna tehtäisiin. Viimeiset neljä vuotta mieheni on ollut töissä aaton, joten olen yksin nauttinut aatosta. Tänä vuonna vappuaatto osui viikonloppuun. Päätimme juhlia vappua Tampereella. Lähimmät ystävämme asuu Tampereella ja lisäksi sain sähköpostiini uskomattoman tarjouksen Lapland Hotelsilta. Päätimme varata ylellisen hotellihuoneen vapuksi. Oli aika ottaa pieni irtiotto arkeen. Se kyllä kannatti. Suosittelen ko. hotellia lämpimästi kaikille, jotka yhtään tykkäävät Lapin taiasta.

muokattu takka

IMG_0281

Huoneessamme oli sauna ja täydellinen upottava sänky. Vappuaattona kirjauduttuamme hotelliin, kokeilin heti sänkyä. Aah, täydellinen. Ihanan korkea sänky yhdistettynä muhkeisiin tyynyihin ja peittoihin. En olisi millään malttanut alkaa laittautua iltaa varten. Olimme hankkineet ystäväpariskunnan kanssa liput stand up katsomaan ja sitä ennen syömään. Jälleen kerran viikinkiravintola Harald ei tuottanut pettymystä, täydellinen ruoka!

Tampereen keskusta oli todella täynnä haalaripukuisissa juhlijoita ja Tapparan kultahulinoita jatkavia sankareita. Raivasimme tiemme hotellille jo kymmenen aikaan. Haimme kaupasta vähän hyviksiä hotellille ja upposimme ihanaan sänkyyn leffaa tuijottaen. En tiedä kertooko se, että on tullut vanhaksi, kun mieluummin makoileen hotellin sängyssä kuin on juhlimassa kaupungilla?!

Vappupäivän aamuna juhlistimme kihlauksemme  vuosipäivää aamusaunalla ihanan aamiaisen jälkeen. Olimme ottaneet late check outin ja saimme olla huoneessamme klo 18 asti. Käperryimmekin saunan jälkeen vielä muhkeiden peittojen alle ja otimme kaiken ilon irti ihanasta hotellihuoneesta.

 

Ihan paras irtiotto arkeen. Ei tarvinnut lähteä kauas, kun jo tuntu lomalta. Tällaisia pieniä irtiottoja pitää tehdä useamminkin. Millaisia irtiottoja te olette arjessa tehneet? Kaipaisin hyviä vinkkejä uusien suunnittelemiseksi!

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

P.S. Pahoittelut kuvien huonosta laadusta. Napsin vasta lähtiessä nopeasti epämääräisiä kuvia. Toivottavasti niistä välittyy edes vähän hotellin ihana tunnelma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.