Loman tarpeessa (ko)

Heippa,

tänään alkoi suurimmalla osalla väestöstä pitkä viikonloppu, joka myös Pääsiäisenä tunnetaan! Toimisto oli tänään todella hiljainen. Suurinosa oli ottanut jo varaslähdön Pääsiäiseen. Itse paiskin vielä täyden päivän töitä, mutta minulla onkin edessä kauan odotettu TALVILOMA!!! (jeij)

122252aaa0a646fca5a746fa0ef20248

Huomenaamulla starttaamme automme nokan kohti vanhempieni mökkiä. Veljeni tulee sinne myös puolisonsa kanssa ja pääsemme äidin gourmee ruokien pariin. Olemme yhden yön ja sitten suuntaamme kohti isovanhempia ja Satakuntaa. Sukulaiskierroksen jälkeen ajelemme takaisin pääkaupunkiseudulle kotiin. Kotona pitää tehdä viimeisiä kevätsiivouksen osuuksia ja pakkailla. Tiistaina ystäväni Jenkeistä saapuu luoksemme. Keskiviikkona aamuyöstä lähdemme ystäväni kanssa kohti Norjan Huippuvuoria ja toisen rakkaan ystäväni luokse!

winter mountain

Odotan matkaa kuin kuuta nousevaa!! Aivan mahtavaa päästä noinkin eksoottiseen paikkaan. Loistavaa on se, että en mene normaalituristina, koska ystäväni asuu siellä. Parasta koko matkassa on nähdä ihania ystäviäni. Olemme viimeksi nähneet häissämme kaksi vuotta sitten! Onneksi on nykyteknologia ja yhteydenpito toiselle puolelle maapalloa on nykyään vaivatonta ja edullista.

Loma tulee enemmän kuin tarpeeseen. Alkuvuosi on mennyt yhdessä hujauksessa, mutta olen kyllä ihan loppu. Töitä on tullut tehtyä liikaa ja itsestä huolehtiminen on jäänyt taas huonolle tolalle. Tähän aion paneutua lomalla.  Lupaan ottaa paljon kuvia ja jakaa niitä täällä blogissakin.

easter-decoration

Blogi tulee ainakin pääsiäisen ajaksi hiljenemään. Rauhoitun nauttimaan perheeni seurasta.

Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille!

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

————————————————————————–
I am off to winter vacation! First we will go to see my family and then I will travel to Norway, Svalbard, to meet my dear friend! I really need this vacation. I have being working too hard, so awesome time with close friends is exactly what I need!
I wish happy Easter to everyone!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.