Pienillä asioilla iloa työyhteisöön

Hei,

olen onnekas. Olen töissä organisaatiossa, jossa henkilökunnan viihtyminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä arjen pienet ilot ovat iso osa kulttuuria.
Näillä arjen pienillä asioilla osoitamme myös toisillemme kuinka tärkeitä kolleegat ovat meille jokaiselle. Olen itse aika usein pääosassa näiden arjen tempausten järjestämisessä ja saan niistä paljon iloa itselleni.

Toimistomme keittiössä meillä on paperi, josta vai nappasta itselleen mukaan kehun. Kehujen idea on saada hymy jokaisen huulille. Ensimmäinen paperi hupeni hetkessä. Meillä on nyt toinen menossa ja kyllä siitäkin on jo niitä nappastu:

take a compliment

 

Keittiö on meidän toimiston niin sanottu sosiaalinen tila ja sen ainoa seinä alkaa pikku hiljaa täyttymään muistakin hauskoista asioista. Kehujen lisäksi seinällä on ”mittaristo”:

KPIs

Tämän mittariston tarkoitus on tuoda esiin meidän rento ilmapiiri. Vielä tähän mennessä ei ole ollut yhtäkään päivää ilman vitsejä tai sarkasmia. Pystyykö teidän organisaatio samaan?
Tämä mittaristo ei ole vain mikään ”markkinointikikkailu”, vaan tosiasia. Päivääkään ei mene töissä, ettenkö itsekin vitsailisi työkaverini kanssa. Sarkasmi on myös meillä hyvin kovassa käytössä.

Merkkipäivät ja erilaiset pyhät ovat myös hyvin juhlittuja organisaatiossamme. Viimeisimpänä Ystävänpäivä. Pieni vaiva, mutta suuri merkitys työntekijöille.

Valentines day

 

Pääsiäinen siintää horisontissa jo ja tänään lähti tilaukseen pääsiäiskivaa. Siitä oma postauksensa myöhemmin.
Uskon näillä suht pienillä teoilla olevan iso merkitys henkilökunnan viihtyvyyteen. Viihtyvyyden lisäksi ne kasvattavat yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Haastankin kaikki Suomen työpaikat panostamaan arjen pieniin tekoihin työntekijöidensä viihtyvyyden hyväksi!

 

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

————————————————————————–
I have an awesome workplace. In our company we do lots of small thing to make our employees happy. One example is our kitchen wall where you can take a compliment with you and we have KPIs measuring our jokes.
Other good example is that we celebrate a lot here.  The last thing was Valentine’s day. Easter is coming soon and today we ordered surprises  to each employee!
I challenge all companies to organize these small things for their employees for them to be happier!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.