Inspiraationi lähde vol 3.

Hei,

olen jakanut jo kaksi inspiraationi lähdettä. Lähinnä koskien työelämää. Henkka Hyppönen sekä Panu Luukka puhuvat paljon asiaa työelämästä, jotka voin allekirjoittaa. Henkka on myös hyvin vakuuttava esiintyjä ja odotankin jo innolla, kun pääsen kuuntelemaan häntä helmikuussa Ekonomien järjestämässä tilaisuudessa.

Henkan ja Panun lisäksi tai oikeastaan paljon ennen heitä eräs nainen lumosi minut täysin. Muistan aina hänen pitämänsä esitelmän, jonka aikana ymmärsin mitä haluan tulevaisuudessa tehdä työkseni! Ihan niissä tehtävissä en juuri nyt ole, mutta edelleen kunnioitan ja ihannoin häntä suuresti. Hän on Esikuvani isolla E:llä. Hän on Leena Mörttinen.

leena1-212x400
Kuva

Leenä Mörttinen on taloustieteilijä. Hän on nykyään Perheyritysten johdossa viime helmikuusta lähtien. Hän seurasi tehtävässään Matti Vanhasta. Leena Mörttinen työskenteli pitkään Nordeassa. Tapasin hänet ensimmäisen kerran, kun hän työskenteli Nordean pääekonomistina. Hän puhui maailmantaloudesta hyvin selkeästi ja ymmärrettävästi. Se kolahti minuun täysillä. Viimeksi kuuntelin häntä Nordic Business Forumin Stream lähestystä seuratessani. Hänen vuokseen olen myös katsonut Ylen aamuohjelman talousosiota.  Hän on nainen joka tietää mistä puhuu, kun hän puhuu taloudesta! Hän myös mielestäni puhuu hyvin selkeällä kansanomaisella kielellä. Hänellä on myös laaja kokemus erilaisista työtehtävistä. Hän Nordean ja Perheyritysten liiton lisäksi työskennellyt Elikenkeinoelämän Keskusliiton (EK) kilpailukyky ja kasvu -vastuualueen johtanaja, Suomen Pankissa neuvonantajana sekä Euroopan keskuspankissa vanhempana ekonomistina *

Mörttinen on todella hyvä esiintymään, joten suosittelen lämmöllä, että häntä kannattaa mennä kuuntelemaan.  Itsekin odotan jo kovasti, että minulla olisi mahdollisuus päästä häntä kuuntelemaan!

Myös Youtube on pullollaan hänen haastattelujaan. Ohessa muutamia mielenkiintoisia:

Hyvästi teollisuus, nyt pärjätään palveluilla?
Suomi nousee tai kaatuu teollisuuden varassa
Ratkaisu14 – Leena Mörttinen, Elinkeinoelämän keskusliitto EK

 

http---signatures.mylivesignature.com-54493-275-2FA08B37CAF173DD0A8C883CACDB3ED9

— – – ——————————————————————-
One of my work life idols is Leena Mörttinen. She is Economist who really knows what she is talking about. I have had an opportunity to listen her presentation and it was really motivate and inspirational. I really recommend to go and listen her presentation when ever you have an opportunity!

*Lähde: Wikipedia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.