Syksyn eri puolia

forest-meadow-leaves-autumn

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14437841/?claim=haqaty6fk4n”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Hei,

olen onnellinen, että asun Suomessa. Suomessa asumisen parhaita, ja joskus pahimpia puolia, on neljä erilaista vuodenaikaa. Kesän jälkeen syksy on tervetullut. Kesä on yleensä hektistä aikaa. Silloin haluaa mennä ja tehdä koko vuoden edestä asioita.  Syksy on minulle henkilökohtaisesti rauhoittumisen aikaa. Töissä tahti kiihtyy, mutta vapaa-ajalla otan enemmän aikaa itselleni.

Syksyn parhaimpiin hetkiin kuuluu hämärtyvä ilta, jolloin voi sytyttää kynttilän ja käperytä viltin alle. Koen tällaisten hetkien lataavan akkujani enemmän kuin mikään muu. Olenkin ihminen, joka kaipaa omaa aikaa erityisen paljon. Syksyllä osaan sitä antaa itselleni.

Syksyn pimenevät illat jakavat kuitenkin mielipiteeni. On ihanaa sytytellä kynttilöitä ja erilaisia valaisimia, mutta vihaan ja pelkään pimeässä liikkumista.  En tiedä miten tästä pelosta pääsee eroon?!
En pelkää pimeää muuten kuin yksin ulkona liikkuessa. Kuvittelen useamman lukijan nauravan, mutta en voi sille mitään. Pelon syytä en tiedä. Läheisilleni tai tselleni ei ole koskaan mitään pimeällä sattunut. Ehkä olen tuijottanut telkasta liikaa poliisisarjoja tai lukenut dekkareita!

Syksyssä on myös ihanaa viilenevät ilmat, jolloin saa kaivaa kaapin perältä esiin neuleet, pitkät housut, sukkahousut ja trenssitakit. Syksyn muoti on aina inspiroivaa ja saa hymyn huulille. Sisustustekstiilitkin syksyisin ovat ihanan pehmetiä ja kodikkaita. Syksy onkin usein aikaa, jolloin sytyn sisustamiseen uudelleen.

Mitä syksy teille merkitsee?
Onko se keino keskittyä taas arkeen vai onko se vain pakollinen osa Suomessa asumista?

-Johanna-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.